Ik ben Rob Janssen

ADEM EN IJS BREDA is mijn adempraktijk.

Ik help individuen en groepen ervaren hoe verschillende manieren van ademen met of zonder koude blootstelling effect kan hebben op je beter voelen. Boek een Adem en IJs workshop en voel direct de voordelen van een betere ademhaling in combinatie met een ijsbad. Je gelukshormonen gieren door je lichaam en je voelt je vitaler, energieker en gelukkiger.
IMG_2609
Vitaal

Ik kan je helpen om impact te maken op je vitaliteit

Verander je adem
Verander je zuurstofopname
Verander je leven

miljard rode bloedcellen
10000
longinhoud
1 m2
Zuurstofopname
1 %
Workshops

Leer je adem te veranderen in één van mijn workshops

Voor velen is ademhalen een vanzelfsprekende zaak en zijn zich nooit bewust geweest dat een verkeerde ademhaling een onderliggend probleem kan zijn van veel gezondheidsklachten. Zonder dat je het zelf weet kun je te snel, te diep, te veel aan het oppervlak of juist te hoog ademen.

Hoe is jouw ademhaling? Is er sprake van disfunctioneel ademen? Wat is het precies en welke technieken en oefeningen kun je toepassen om jouw ademhaling te verbeteren?

Ontdek en beleef de kracht van adem in een workshop “Adem en IJs”. Verrijk je leven en krijg grip op jouw fysieke en mentale gesteldheid.

De kosten bedragen 149,00 euro. De eerstvolgende “Adem en IJs” workshop die ik in Breda geef is op <Datum>. Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@ademenijsbreda.nl.

Rob Janssen

Rob_zwartWit
meer energie
% 1