Rob Janssen

Hallo, mijn naam is Rob Janssen!

Wat weinigen van mij weten deze dagen, is dat ik van heel ver kom. Op de basisschool en het voortgezet onderwijs had ik een slecht zelfbeeld. Ik was een bang en onzeker vogeltje met een interne stem die me enkel de grond in praatte. Nu, meer dan 30 jaar later, beschouw ik mezelf als een zelfverzekerde feniks die zichzelf heeft getransformeerd in een bovengemiddeld gelukkige, energieke en sterke man.
 
Ik heb mijn NLP vaardigheden te danken aan Joost van der Leij. Hij heeft me geleerd om mijn interne stem radicaal te veranderen in een krachtige zelfverzekerde stem. Tevens leerde hij me om me in een split second werelds goed te voelen. De hypnotische taalpatronen komen me erg goed van pas als spreker over ademhaling en in mijn rol als Scrum Master, waar ik groepen en individuen coach om steeds weer een betere versie van zichzelf te zijn (lees hier wat mensen over me schrijven).
 
Jerome Wehrens (www.bmind.nl) is mijn meester op het gebied van ademhaling en koude blootstelling. Ik sta er tot op de dag van vandaag van versteld hoe effectief ademhalen in combinatie met dagelijkse koude ingrijpt op je energieniveau. Lange tijd heb ik al mijn kennis en vaardigheden voor mezelf ingezet. De tijd is aangebroken dat ik met alles dat ik heb geleerd mensen coach om elke dag weer een mentaal sterkere en fysiek krachtigere versie van zichzelf te zijn. Middels ademhaling, middels koude, middels hypnose.
 
Warme Groet, Rob Janssen