De Kracht van ADEM

Voor velen is ademhalen een vanzelfsprekende zaak en zijn zich nooit bewust geweest dat een verkeerde ademhaling een onderliggend probleem kan zijn van veel gezondheidsklachten. Zonder dat je het zelf weet kun je te snel, te diep, te veel aan het oppervlak of juist te hoog ademen.

Onze ademhaling is een van de meest vitale functies in het menselijk lichaam en toch het meest onderbelicht. De negatieve impact van een verkeerde ademhaling op het menselijke lichaam is in de wetenschap bewezen. Ook de positieve invloed van een effectieve ademhaling op onze fysieke en mentale gesteldheid is ongekend. 

Hoe is jouw ademhaling? Is er sprake van disfunctioneel ademen? Wat is het precies en welke technieken en oefeningen kun je toepassen om jouw ademhaling te verbeteren?

In mijn workshop “Adem en IJs” leer je je zuurstofopname te verhogen, zodat je meer energie krijgt, een betere stressregulatie hebt en je vitaliteit langdurig verbetert. Je maakt een prachtige ademreis en als je durft ga je 2 minuten lang in een ijsbad.

Ontdek en beleef de kracht van jouw adem in een van mijn workshops voor 149,00 euro. De eerstvolgende workshop die ik geef in Breda zullen in juni 2024 bekend worden gemaakt.

.