Met trots laat ik op deze plek een aantal deelnemers van mijn workshops aan het woord over hoe zij mijn workshops beleefd hebben.

Tijdens de NNYP Conference 2023 hebben ik een Breathing Workshop gevolgd, verzorgd door Adem Expert Rob Janssen. Ondanks dat het voor een flink publiek was (100+ man!) voelde het intiem, waardoor je in alle veiligheid met alle oefeningen mee kon doen. In de alledaagse hectiek vergeet je de momenten rust te pakken, waardoor je alleen maar meer gestrest raakt. Bij de workshop kregen we veel goede oefeningen, waar je zelf thuis mee door kan gaan. Dat maakte het een super toffe en waardevolle workshop!

Marius van den Bergh Weerman, Nationale Nederlanden


Met het management team van een BU van Nationale Nederlanden hebben wij mogen werken met Rob. Hij heeft een “Bootcamp Ademen” gegeven. Ik spreek namens ons hele MT (10 collega’s) als ik zeg dat de bootcamp goed in elkaar steekt. We begonnen met waardevolle theorie en hebben daarna (goed) ademen in de praktijk gebracht, zowel buiten in de natuur alsook binnen liggend op ons matje. Rob ‘ademt’ dit onderwerp door zijn fijne manier van zijn. Grootste compliment is dat we allemaal graag een masterklas willen, het was te kort.

Ellen Vaneker, Manager bij Nationale Nederlanden


Of het nu 50 of 10 deelnemers zijn, tijdens een ademworkshop laat Rob je vol energie tot rust komen. Een mooie combinatie van oefeningen en theorie om bewust om te gaan met je ademhaling. Dank je wel Rob.

Pieter-Jan Lommerse, Manager bij Nationale Nederlanden


Met veel plezier en interesse heb ik de workshop ‘Breathing’ van Rob Janssen gisteren gevolgd. Super interessant om meer te leren over iets dat we als vanzelfsprekend aannemen. In korte tijd leer je in de workshop hoe belangrijk ademen is voor je gezondheid. Je doet een aantal oefeningen om meer grip en controle over je ademhaling te krijgen. Wat ik het leukste vond is hoe je de verschillende technieken kunt inzetten tijdens het sporten. Gaaf om te zien hoe Rob gepassioneerd vertelt over ademhalen en wat daar blijkbaar allemaal mee in verbinding staat.

Tjerrie Smit, Manager bij Nationale Nederlanden


Ik mocht pas een Masterclass ‘ademhalen in een notendop’ van Rob bijwonen. En eerlijk gezegd stond ik nooit zo stil bij mijn ademhaling. Maar dat ademhalen zo’n impact heeft op onze gezondheid was voor mij een echte eye-opener. Rob heeft mij met z’n kennis, enthousiasme en concrete oefeningen aan het denken gezet over mijn eigen ademhaling. En met 1 van de tips ben ik gelijk aan de slag gegaan…..zoveel mogelijk in en uitademen door mijn neus! Bedankt Rob voor je waardevolle en energieke Masterclass!

Céline de Waard, Agility Expert bij Nationale Nederlanden


Vanmiddag heb ik privé een ademsessie mogen ontvangen van Rob Janssen, ademcoach. Hij legde me eerst uit hoe belangrijk een goede ademhaling is voor de gezondheid, zowel fysiek, mentaal als op emotioneel gebied. Daarna mocht ik de ademsessie ervaren, een bijzondere reis van ongeveer een uur, op professionele wijze begeleid door Rob. De sessie leidde me tot totale ontspanning en extase en ik voelde een geweldige energiestroom. Bedankt Rob voor je enorme enthousiasme!

Adje Huijbregts, eigenaar Massagepraktijk Evenwichtig Leven


Rob is een enthousiaste trainer die een passie heeft om anderen kennis te laten maken met de positieve effecten van de ademhaling. Heel interessant om achtergrond informatie hierover te krijgen en door oefeningen zelf te voelen wat het doet. Je krijgt praktische tools en info mee om zelf mee aan de slag te gaan. Een aanrader!

Joyce Otten, deelnemer Masterclass “Master Your Breath”


Nogmaals ontzettend bedankt voor deze geweldige ervaring! Ik ben nog steeds aan het nagenieten. Wat was het bijzonder en mooi. Ik wist niet wat ademhaling allemaal met je lichaam kon doen en hoeveel dit kan betekenen. Ik ga dit zeker meenemen!! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen beleven! Ik ga in ieder geval heerlijk slapen!

Lisa Hoitink, deelnemer Masterclass “Master Your Breath”


Het was een hele leerzame en bijzondere ervaring. Je krijgt duidelijke methodieken en technieken mee die je zelf later kunt toepassen. Ook was het fijn om van tevoren goed onderbouwende theorie te krijgen, zodat het geheel duidelijker is. Tenslotte is Rob een hele fijne docent die een veilige omgeving weet te creëren.

Amber Kovacic, deelnemer Masterclass “Master Your Breath”


De uitleg over de ademhaling en de medische achterliggende theorie was erg duidelijk! Ook kon je zelf ervaren hoe ontspannen ademhalingsoefeningen en het focussen op je ademhaling kan zijn. Het was dus een hele leerzame en ontspannen ervaring!

Emily, deelnemer Masterclass “Master Your Breath”