Bedrijven

Vindt u vitale energieke medewerkers belangrijk? Bewustwording van ademhaling is een belangrijke stap naar meer energie en een betere vitaliteit. Ik geef workshops en lezingen in het Nederlands en Engels over ademhaling – in combinatie met een eventueel ijsbad – waarbij ik interactief impact maak op grote of kleine groepen mensen. Neem contact met me op om de mogelijkheden te verkennen.

Deze foto is gemaakt tijdens een Engelstalige Ademworkshop voor 45 Nationale Nederlanden medewerkers in Den Haag.

Publiek spreken vind ik leuk. Wat ik ook leuk vind is om mensen te coachen om een betere versie van zichzelf te worden.

“Everyone can rise above their circumstances and achieve success if they are dedicated to and passionate about what they do.” – Nelson Mandela 

Ben je een fanatiek sporter? Serieus verbeteren kun je door ademhalingsoefeningen te integreren in je sportprogramma. Je hoeft niet naar Oostenrijk om de vruchten te plukken van hoogte trainingen. Met de juiste ademtechnieken realiseer je dit zelf. Ik help je graag daarbij. Neem contact met me op voor een eerste verkennende training.

Wil je herstellen van een ademziekte zoals long covid, astma, slaap abnue of COPD? Je zult versteld staan van hoe impactvol specifieke dagelijkse ademhalingsoefeningen zijn in termen van meer energie en minder klachten. Neem contact met me op voor een verkennend gesprek.

Deze foto is gemaakt tijdens een Engelstalige Ademworkshop voor 100+ Nationale Nederlanden medewerkers in het ADO Den Haag Stadion.